Urządzenia i Akcesoria
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
fennel halved or quartered to fit in feeder200 g
-
leek white part only200 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch½ - ¾ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves only2 Tbsp
-
soft goat's cheese100 g
-
medium eggs2
-
ricotta cheese100 g
-
quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)375 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
612 mg
Białko
12 g
Kalorie
1719 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 min
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2 godz. 15 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min