Urządzenia i Akcesoria
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
fennel halved or quartered to fit in feeder200 g
-
leek white part only200 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch½ - ¾ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves only2 Tbsp
-
soft goat's cheese100 g
-
medium eggs2
-
ricotta cheese100 g
-
quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)375 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
612 mg
Białko
12 g
Kalorie
1719 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Roasted Cauliflower Houmous
30 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.