Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
TM6 TM5

Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)

4.8 (6 ocen)

Składniki

  • 200 g fennel, halved or quartered to fit in feeder
  • 200 g leek, white part only
  • 30 g olive oil
  • ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste, plus 1 pinch
  • 1 tsp ground black pepper
  • 2 Tbsp fresh thyme, leaves only
  • 100 g soft goat's cheese
  • 2 medium eggs
  • 100 g ricotta cheese
  • 375 g puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)
    lub quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1719 kJ / 411 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
25 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Błonnik
2.9 g
Sód
612 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy