Urządzenia i Akcesoria
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
656.3 mg
Białko
3 g
Kalorie
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Power Muesli
25 min