Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
TM6

Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
  • 50 g white wine vinegar
  • 60 g extra virgin olive oil
  • 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
  • 10 g Dijon mustard
  • 35 g agave syrup
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 3 Tbsp pine nuts
  • 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
  • ¼ bunch mint leaves, chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1176.2 kJ / 281.1 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
25.9 g
Tłuszcz
19.6 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Błonnik
5.3 g
Sód
656.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy