Urządzenia i Akcesoria
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
656.3 mg
Białko
3 g
Kalorie
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Soup with Burrata
35 min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min