Urządzenia i Akcesoria
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 pieces
Składniki
-
potatoes medium sized (approx. 1350 g)8
-
soya mince (granules)150 g
-
water for soaking
-
grated mozzarella100 g
-
Cheddar cheese (mature), cut in pieces (3 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered120 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
courgettes cut in pieces150 g
-
olive oil30 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
white wine50 g
-
soy sauce25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh spinach leaves70 g
-
pine nuts20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
17.9 g
Kalorie
1314 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Węglowodany
36.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Vegan Burger
5 godz.
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min