Urządzenia i Akcesoria
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 pieces
Składniki
-
potatoes medium sized (approx. 1350 g)8
-
soya mince (granules)150 g
-
water for soaking
-
grated mozzarella100 g
-
Cheddar cheese (mature), cut in pieces (3 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered120 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
courgettes cut in pieces150 g
-
olive oil30 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
white wine50 g
-
soy sauce25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh spinach leaves70 g
-
pine nuts20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
17.9 g
Kalorie
1314 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Węglowodany
36.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Curry Noodles
25 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 godz. 25 min
Sweet Potato Curry
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min