Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla Nerano
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
sunflower oil for frying
-
courgettes ends removed, halved if too large to fit through feeder400 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
water1200 g
-
dried pasta (e.g. rigatoni)160 g
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1900.4 mg
Białko
30.4 g
Kalorie
2420.8 kJ /
578.6 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Węglowodany
67.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Vegan Bolognese
50 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos
30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart
7 godz.
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Grisons Barley Soup
55 min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min