Urządzenia i Akcesoria
Korean Ramen with Tofu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Mayak Eggs
-
medium eggs4
-
water up to 1 l mark
-
fresh red chilli deseeded and roughly chopped1
-
garlic cloves4
-
spring onions sliced (2 mm)20 g
-
onions cut in pieces40 g
-
soy sauce100 g
-
50 g sugarmirin100 g
-
sesame seeds1 Tbsp
Ramen
-
garlic cloves3
-
oil20 g
-
onions cut in wedges200 g
-
water1000 g
-
carrots sliced (5 mm)100 g
-
seaweed sheets cut in pieces10 g
-
fresh enokitake mushrooms, slicedfresh shiitake mushrooms sliced100 g
-
kimchi to taste, cut in pieces (see tip)100 - 120 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
Korean chilli paste (gochujang)30 g
-
½ - ¾ tsp dried chilli flakesKorean chilli flakes (gochugaru)2 - 3 tsp
-
soy sauce30 g
-
brown sugar1 Tbsp
-
fish sauce (opcjonalnie) (see tip)2 Tbsp
-
oyster sauce (opcjonalnie) (see tip)1 Tbsp
-
dried ramen noodles (approx. 80 g each)4 portions
-
water for cooking noodles
-
silken tofu cut in pieces160 g
-
spring onions sliced (5 mm)2
-
sesame seeds for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3180 mg
Białko
17 g
Kalorie
1357 kJ /
324 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Kimchi
51 godz.
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Miso Carbonara Udon
25 min
Vegan Mushroom Bowls
1 godz. 20 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Miso Soup with Vegetables
30 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min