
Urządzenia i Akcesoria
Korean Ramen with Tofu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Mayak Eggs
-
medium eggs4
-
water up to 1 l mark
-
fresh red chilli deseeded and roughly chopped1
-
garlic cloves4
-
spring onions sliced (2 mm)20 g
-
onions cut in pieces40 g
-
soy sauce100 g
-
mirin100 g
-
sesame seeds1 Tbsp
Ramen
-
garlic cloves3
-
oil20 g
-
onions cut in wedges200 g
-
water1000 g
-
carrots sliced (5 mm)100 g
-
seaweed sheets cut in pieces10 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced100 g
-
kimchi to taste, cut in pieces (see tip)100 - 120 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
Korean chilli paste (gochujang)30 g
-
Korean chilli flakes (gochugaru)2 - 3 tsp
-
soy sauce30 g
-
brown sugar1 Tbsp
-
fish sauce (opcjonalnie) (see tip)2 Tbsp
-
oyster sauce (opcjonalnie) (see tip)1 Tbsp
-
dried ramen noodles (approx. 80 g each)4 portions
-
water for cooking noodles
-
silken tofu cut in pieces160 g
-
spring onions sliced (5 mm)2
-
sesame seeds for serving
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
324 kcal /
1357 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
3180 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1 godz. 45 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Ramen Noodle Soup
40 min
Miso Soup with Vegetables
30 min
Prawn Biryani
1 godz. 15 min
Nut bolognese
35 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min