Pescado a la Veracruzana

Pescado a la Veracruzana

4.6 16 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porciones

Składniki

  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva extra virgen
  • 800 g de jitomate en cuartos
  • 150 g cebolla
  • 1 hoja de laurel seca
  • ½ cditas sal
  • 6 - 8 pizca pimienta negra molida
  • 1 cditas azúcar
  • 40 g alcaparra
  • 100 g aceituna verde, sin hueso
  • 3 - 5 pizca sal
  • 6 filete de pescado
  • 30 g de chiles güeros en escabeche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 509 mg
Białko 34 g
Kalorie 1270 kJ / 304 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...