Pescado a la Veracruzana
TM6

Pescado a la Veracruzana

4.7 (7 ocen)

Składniki

  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva extra virgen
  • 800 g de jitomate, en cuartos
  • 150 g cebolla
  • 1 hoja de laurel seca
  • ½ cditas sal
  • 6 - 8 pizca pimienta negra molida
  • 1 cditas azúcar
  • 40 g alcaparra
  • 100 g aceituna verde, sin hueso
  • 3 - 5 pizca sal
  • 6 filete de pescado
  • 30 g de chiles güeros en escabeche

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
1270 kJ / 304 kcal
Białko
34 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
3 g
Sód
509 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy