Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de jitomate, en cuartos
- 150 g cebolla
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cditas sal
- 6 - 8 pizca pimienta negra molida
- 1 cditas azúcar
- 40 g alcaparra
- 100 g aceituna verde, sin hueso
- 3 - 5 pizca sal
- 6 filete de pescado
- 30 g de chiles güeros en escabeche
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1270 kJ / 304 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 509 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30min
Cochinita Pibil Demo
15 Min
Todo en uno: Arroz blanco y rollitos de pollo con verduras - Demo presentadores
40 min
Adobo con carne
50 Min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 min
Puré de papa y poro
40 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Lomo en salsa de cacahuate
15 Min
Mole de olla de la abuela
1h 40min
Nieve de pepino
10 Min
Papitas negras
55min