Urządzenia i Akcesoria
Ejotes almendrados
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones
Składniki
-
500 g de agua
-
250 g de ejotes sin puntas
-
hielos
-
40 g de mantequilla sin sal
-
45 g de almendras fileteadas
-
½ cdita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
4 g
Kalorie
613 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
CASERO Y SABROSO
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Carnitas de atún
40 min
Nopalitos con guajillo y elote
30 min
Ensalada de nopales
20 min
Ensalada de ejotes navideños
1 godz. 10 min
Ceviche de pepino y jícama
10 min
Sopa de nopales
45 min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 godz.
Betabeles con alioli de cilantro
55 min
Ensalada de betabel
1 godz. 10 min
Barbacoa de hongos
30 min
Calabacitas con elote y cilantro
20 min
Pescado para taquear
25 min