Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vinagreta
- 40 g de echalot
- 90 g de aceite de oliva
- 40 g de vinagre de vino tinto
- 2 cdas de mostaza Dijon
- 1 ½ cucharadita de concentrado de caldo de pollo
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de azúcar, (opcional)
Ejotes
- 500 g de agua
- 1 cucharadita de sal gruesa
- 500 g de ejotes, sin tallos
- 100 g de queso de cabra, desmoronado
- 50 g de almendras fileteadas
- 40 g de arándanos deshidratados
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1289 kJ / 307 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verduritas en salsa cacahuate y chile de árbol seco
40 分钟
Carnitas de atún
40 分钟
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20 分钟
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 Min
Ceviche de pepino y jícama
10min
Aguachile de pepino y palmitos
15 分钟
Ejotes almendrados
30 Min
Barbacoa de hongos
30 Min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 Std.
Botana fresca de surimi
10min
Pescado para taquear
25 dk
Calabacitas con elote y cilantro
20 分钟