Urządzenia i Akcesoria
Blended mixed vegetable soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil25 - 30 g
-
mixed vegetables (e.g. onion, eschalot, leek), cut into pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrot, pumpkin, sweet potato, celery, parsnip, peas), cut into pieces700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
536.9 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
465 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45min
Leek and Potato Soup
40min
Pumpkin and ginger soup
35min
Carrot and coriander soup
30min
Vegetable soup
35min
Mushroom risotto
30min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Hearty seven vegetable soup
30min
Curried carrot and ginger soup
40min
Traditional minestrone
45min
Cauliflower soup with bacon dust
35min