Urządzenia i Akcesoria
Blended mixed vegetable soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil25 - 30 g
-
mixed vegetables (e.g. onion, eschalot, leek), cut into pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrot, pumpkin, sweet potato, celery, parsnip, peas), cut into pieces700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
536.9 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
465 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
Versatile smooth soup
45 min
Leek and Potato Soup
40 min
Carrot and swede mash
25 min
Rhubarb crumble
45 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Vegetable soup
35 min
Mushroom risotto
30 min
Chunky mixed vegetable soup
50 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Tuscan bean soup
40 min