Urządzenia i Akcesoria
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
broccoli cut into florets300 g
-
red capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces1
-
red apple (approx. 100 g), cut into quarters1
-
pine nuts (see Tips)30 g
-
olive oil25 g
-
white balsamic vinegar (see Tips)15 g
-
honey1 tsp
-
mustard of choice1 ½ tsp
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
346 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
494.3 kJ /
118.1 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican corn salad
25 min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Beetroot salad
10 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Toasted muesli
1 godz. 40 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min