Urządzenia i Akcesoria
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
broccoli cut into florets300 g
-
red capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces1
-
red apple (approx. 100 g), cut into quarters1
-
pine nuts (see Tips)30 g
-
olive oil25 g
-
white balsamic vinegar (see Tips)15 g
-
honey1 tsp
-
mustard of choice1 ½ tsp
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
346 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
494.3 kJ /
118.1 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Community fave brown rice salad
55 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Beetroot salad
10 min
Zucchini cheddar slice
45 min
Homemade toasted muesli
30 min
Fruity dream
10 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min