Urządzenia i Akcesoria
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
broccoli cut into florets300 g
-
red capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces1
-
red apple (approx. 100 g), cut into quarters1
-
pine nuts (see Tips)30 g
-
olive oil25 g
-
white balsamic vinegar (see Tips)15 g
-
honey1 tsp
-
mustard of choice1 ½ tsp
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
346 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
494.3 kJ /
118.1 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and nut balls
20 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Broccoli salad
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 Min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 Min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 Min
Protein-packed paleo loaf
1 Std. 10 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min