Gwinganna Barramundi escabeche
TM6 TM5 TM31

Gwinganna Barramundi escabeche

4.0 ( 4 oceny )

Składniki

  • ½ brown onion cut into quarters
  • 3 garlic cloves
  • 1 leek trimmed, white part only, cut into pieces (3 cm)
  • 1 celery stalk cut into pieces (3 cm)
  • 3 cm piece fresh ginger peeled
  • 3 cm piece fresh turmeric peeled
  • 180 g extra virgin olive oil plus 2 tsp extra to drizzle
  • 2 tsp tomato paste
  • 1 tsp dried oregano
  • ½ tsp fennel seeds
  • 1 cinnamon quill
  • 3 star anise
  • ½ tsp ground turmeric
  • ¼ tsp ground sweet paprika
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ½ tsp ground coriander
  • 1 pinch saffron threads
  • 250 g orange juice
  • 125 g rice wine vinegar
  • 60 g white wine vinegar
  • 1 tsp mirin
  • 625 g water
  • 30 g coconut sugar
  • 6 barramundi fillets skinless (approx.140 g each)
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • 6 cherry tomatoes
  • 1 carrot peeled into ribbons
  • 1 red capsicum finely sliced
  • 1 fennel bulb finely sliced, fronds reserved for garnishing
  • 1 zucchini peeled into ribbons

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
516.5 kcal / 2161 kJ
Białko
30.8 g
Tłuszcz
33.6 g
Węglowodany
20.6 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
134.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy