Urządzenia i Akcesoria
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
14 portions
Składniki
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
ghee plus extra, melted, for brushing (see Tips)80 g
-
natural yoghurt2 tbsp
-
water50 g
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh coriander leaves and stalks only8 sprigs
-
carrot cut into quarters100 g
-
potato cut into cubes (3 cm)100 g
-
fresh green chillies trimmed and cut into halves2
-
frozen green peas100 g
-
olive oil1 tbsp
-
ginger paste (see Tips)3 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
fresh curry leaves10 - 20
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
-
lemon juice1 ½ tbsp
-
salt¼ - ½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
275.5 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
682.5 kJ /
162.5 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Karachi halwa
3 godz.
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 godz. 15 min
Fatayer with cheese and mint
2 godz. 15 min
Besan ki burfi
5 godz. 5 min
Burfee
24 godz. 30 min
Curried chicken rasam
50 min
Gulab jamuns
2 godz. 50 min
Potato karakari
50 min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 godz. 40 min
Baingan ka bharta
1 godz. 20 min
Lamb dhansak
25 godz. 45 min
Biryani
1 godz. 25 min