Pasta verze e pancetta

Pasta verze e pancetta

4.8 43 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di cipolla rossa di Tropea a pezzi
    100 g
  • di pancetta affumicata a cubetti
    150 g
  • di verze a listarelle
    300 g
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di acqua calda (non bollente)
    100 g
  • di pasta secca corta
    320 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 465.3 kcal / 1946.5 kJ
Białko 15.8 g
Tłuszcz 18.3 g
Węglowodany 65.1 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 653.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...