Pasta verze e pancetta
TM6

Pasta verze e pancetta

4.7 (25 ocen)

Składniki

  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 150 g di pancetta affumicata a cubetti
  • 300 g di verze a listarelle
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 100 g di acqua calda (non bollente)
  • 320 g di pasta secca corta

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1946.5 kJ / 465.3 kcal
Białko
15.8 g
Węglowodany
65.1 g
Tłuszcz
18.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
4.9 g
Sód
653.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy