Pasta verze e pancetta

Pasta verze e pancetta

4.7 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 150 g di pancetta affumicata a cubetti
  • 300 g di verze a listarelle
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 100 g di acqua calda (non bollente)
  • 320 g di pasta secca corta

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 653.7 mg
Białko 15.8 g
Kalorie 1946.5 kJ / 465.3 kcal
Tłuszcz 18.3 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 65.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...