Urządzenia i Akcesoria
Colcannon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
leeks cut in pieces (3 cm)250 g
-
savoy cabbage cut in pieces (3 cm)250 g
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
floury potatoes (e.g Maris Piper, Desiree and King Edward), peeled, diced (1 cm)500 g
-
milk150 g
-
unsalted butter diced50 g
-
ground nutmeg (opcjonalnie)¼ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1008.6 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1109.2 kJ /
265.1 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Red Cabbage
1 godz.
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min
Carrot and Swede Mash
20 min