Urządzenia i Akcesoria
Colcannon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
leeks cut in pieces (3 cm)250 g
-
savoy cabbage cut in pieces (3 cm)250 g
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
floury potatoes (e.g Maris Piper, Desiree and King Edward), peeled, diced (1 cm)500 g
-
milk150 g
-
unsalted butter diced50 g
-
ground nutmeg (opcjonalnie)¼ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1008.6 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1109.2 kJ /
265.1 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Onion Gravy
25 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Kedgeree
45 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 godz. 15 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Carrot and Swede Mash
20 min