Urządzenia i Akcesoria
Detoxifying Thai Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
red peppers quartered70 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
celery stalk cut in pieces45 g
-
red onions quartered70 g
-
fresh baby spinach20 g
-
cashew nuts20 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic clove1
-
10 g fresh turmericground turmeric¼ tsp
-
fresh coriander cut in pieces1 bunch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 bunch
-
fresh makrut lime leaf1
-
fresh red chilli deseeded, halved1
-
water600 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
248 kJ /
59 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot salad
10 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1 godz.
Indian Vegetable Curry
50 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 min
Green Goodness Soup
10 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Lentil Curry Stew with Chicken
8 godz. 35 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Cream of Vegetable Soup
15 min