Urządzenia i Akcesoria
Welsh Rarebit with Branston Pickle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 slices
Składniki
-
bread cut thickly (1.5 cm), toasted6 slices
-
Cheddar cheese mature, diced (1.5 cm)350 g
-
plain flour1 tsp
-
egg yolks from medium eggs4
-
English mustard powder2 tsp
-
Worcestershire sauce1 Tbsp
-
Branston Pickle or similar chunky pickle90 g
-
ale75 g
-
unsalted butter20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
577.1 mg
Białko
18.8 g
Kalorie
1661 kJ /
397 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hot Cross Buns
3 Std. 50 Min
Red Onion Gravy
25 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Kedgeree
45 Min
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1 Std. 30 Min
Rhubarb Crumble
55 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Scottish Tablet
2 Std. 15 Min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Christmas Pudding
14 Std. 30 Min
Christmas Bread Sauce
15 Min
Carrot and Swede Mash
20 Min