Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de beurre froid, en morceaux
- 125 g de farine de blé
- 40 g de sucre de fleur de coco
- 50 g de poudre de noisette
- 1 œuf
- 400 - 500 g de figues fraîches, en morceaux
- 4 c. à soupe de sirop d'agave
- zeste de citron, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2040 kJ / 489 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 69 g
- Tłuszcz
- 25 g
Alternatywne przepisy
Soupe de poire à la fève tonka
15 min
Huile d'olive extra vierge Taralli
55 Min
Œufs colorés en vert
Brak ocen
Veau mi-cuit aux morilles et légumes anciens
1h 20min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1j
Pois gourmands farcis au crabe
45min
Petite pavlova à la rhubarbe
3h 20min
Œuf mollet aux asperges
1h 20min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12 godz. 45 min
Glace melon-pastis et gressins au sésame
2 Std.
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.