Gressins au romarin

Gressins au romarin

4.8 28 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
15 pièces

Składniki

  • d'eau
    100 g
  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • de farine et un peu pour le plan de travail
    200 g
  • d'huile d'olive et 3 c. à soupe, pour huiler
    10 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de romarin frais
    2 c. à soupe
  • de fleur de sel
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 74 kcal / 309 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...