Gressins au romarin

Gressins au romarin

4.7 39 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
15 pièces

Składniki

  • 100 g d'eau
  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 200 g de farine et un peu pour le plan de travail
  • 10 g d'huile d'olive et 3 c. à soupe, pour huiler
  • ½ c. à café de sel
  • 2 c. à soupe de romarin frais
  • 2 pincées de fleur de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 2 g
Kalorie 309 kJ / 74 kcal
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...