
Urządzenia i Akcesoria
Crème aux chocolat, sarrasin, banane et noisettes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
de noisettes entières50 g
-
de graines de sarrasin70 g
-
bananes coupées en morceaux3
-
d'eau50 g
-
le jus d'un citron jaune
-
jaunes d'œufs6
-
de sucre en poudre125 g
-
de lait250 g
-
de chocolat noir détaillé en morceaux170 g
-
de crème liquide 35% m.g.250 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
444.4 kcal /
1854.1 kJ
Białko
7.9 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
39.9 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Sód
42.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°35
46 Przepisów
Francja
Francja