Omelette aux blancs d’œufs

Omelette aux blancs d’œufs

4.2 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions

Składniki

  • 85 g de gruyère coupé en cubes
  • 115 g de tomates évidées, épépinées, coupées en quartiers
  • 8 feuille de basilic frais prévoir une quantité supplémentaire en guise de décoration
  • 595 g d'eau
  • 5 blancs d'œufs de gros calibre
  • sel au goût
  • poivre noir moulu au goût
  • crème de vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 portions

Sód 986 mg
Białko 40 g
Kalorie 1933 kJ / 462 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...