Petits pains plats, purée d'avocat et œufs

Petits pains plats, purée d'avocat et œufs

4.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    500 g
  • de levure boulangère sèche
    2 c. à café bombées
  • d'eau minérale
    200 g
  • de sucre en poudre
    10 g
  • de yaourt à la grecque
    200 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de sel
    10 g
  • de thym frais
    10 brins
  • d'avocats bien mûrs
    450 g
  • de jus de citron
    15 g
  • feuilles de menthe fraîche hachées
    10
  • du sel
  • du poivre moulu
  • eau pour la cuisson des œufs
  • œufs
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 739 kcal / 3092 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 96 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...