
Urządzenia i Akcesoria
Nems de canard au foie gras et compote de pommes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
d'échalotes70 g
-
de graisse de canard30 g
-
cuisses de canard confites4
-
galettes de riz8
-
de foie gras de canard mi-cuit coupé en 8 bâtonnets80 g
-
pommes granny-smith en morceaux6
-
d'huile de friture100 g
-
feuilles de persil frais pour la finition
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
416.5 kcal /
1736 kJ
Białko
24.4 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Sód
177 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°40
44 Przepisy
Francja
Francja