Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco

4.7 252 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 200 g de gruyère coupé en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 1000 g de chou-fleur détaillé en bouquets
  • 50 g de farine de blé
  • 40 g de beurre en morceaux
  • 250 g de lait
  • 250 g de lait de coco
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à café de curry en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 512.6 mg
Białko 16.5 g
Kalorie 1531.9 kJ / 366.1 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 16.6 g
Węglowodany 19.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...