Curry de cabillaud à la noix de coco

Curry de cabillaud à la noix de coco

4.7 179 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • gousse d'ail
    1
  • de poireau coupé en morceaux (3 cm)
    80 g
  • d'huile d'arachide
    20 g
  • de pâte de curry thaï jaune
    30 g
  • de lait de coco
    500 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de filets de cabillaud coupés en morceaux (4 cm)
    600 g
  • feuilles de coriandre fraîche pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 439.5 kcal / 1838.8 kJ
Białko 30.7 g
Tłuszcz 24.1 g
Węglowodany 11.5 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 18.4 g
Sód 430.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...