
Urządzenia i Akcesoria
Curry de cabillaud à la noix de coco
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
gousse d'ail1
-
de poireau coupé en morceaux (3 cm)80 g
-
d'huile d'arachide20 g
-
de pâte de curry thaï jaune30 g
-
de lait de coco500 g
-
de sel½ c. à café
-
de filets de cabillaud coupés en morceaux (4 cm)600 g
-
feuilles de coriandre fraîche pour la finition
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
439.5 kcal /
1838.8 kJ
Białko
30.7 g
Tłuszcz
24.1 g
Węglowodany
11.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
18.4 g
Sód
430.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30 minutes top chrono !
5 Przepisów
Francja
Francja