Urządzenia i Akcesoria
Buffalo chicken pizza
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
24 slices
Składniki
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
warm water320 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour350 g
-
fine semolina150 g
-
sea salt1 tsp
Topping
-
red capsicum200 g
-
red onion½
-
celery1 stalk
Assembly
-
cooked chicken shredded or cut into pieces250 g
-
mozzarella sliced80 g
-
blue cheese crumbled80 g
-
coarse semolina to dust
-
hot sauce (see Tips)
-
red onion sliced½
-
long red chilli sliced, to serve
-
fresh coriander leaves only, to serve
-
ranch dressing to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
149.1 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
537 kJ /
128.4 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 godz.
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Mojito mocktail
5 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Flammkuchen with dates and bacon
1 godz. 20 min
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1 godz. 50 min
White chocolate and tropical trifle
1 godz. 45 min
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Fluffy ricotta pancakes
35 min