
Urządzenia i Akcesoria
Pistachio cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Syrup
-
raw sugar330 g
-
water370 g
-
honey1 tbsp
-
cinnamon quill1
-
ground cardamom1 tsp
-
dried fennel seeds1 tsp
-
orange zest only, no white pith1
Cake
-
salted butter softened, plus extra to grease190 g
-
shelled unsalted pistachio nuts plus an extra 2 tbsp to decorate280 g
-
raw sugar170 g
-
orange zest only, no white pith1
-
eggs3
-
full cream milk60 g
-
white vinegar1 tbsp
-
self-raising flour220 g
-
plain flour120 g
-
baking powder1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
819.9 kcal /
3430.6 kJ
Białko
15.1 g
Tłuszcz
38.1 g
Węglowodany
110 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
581 mg