Urządzenia i Akcesoria
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
strawberries hulled100 g
-
Greek-style natural yoghurt250 g
-
vanilla sugar (see Tips)5 g
-
caster sugar120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
17.1 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
499.1 kJ /
119.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
26.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free loaves
2 godz. 15 min
Cheesy Spiralized Potato Pancakes
40 min
Candied Strawberries
35 min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 min
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Brak ocen
Everyday gourmet butter
35 min
Coconut Yoghurt
19 godz. 15 min
Salted caramel ice cream
14 godz.
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
No potato salad
20 min
Hedgehog honeycomb slice
2 godz. 35 min