Urządzenia i Akcesoria
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
strawberries hulled100 g
-
Greek-style natural yoghurt250 g
-
vanilla sugar (see Tips)5 g
-
caster sugar120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
17.1 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
499.1 kJ /
119.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
26.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40 min
Fermented Onions (with Cutter)
72 godz. 30 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Chicken laksa
30 min
Traditional minestrone
45 min