Urządzenia i Akcesoria
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
strawberries hulled100 g
-
Greek-style natural yoghurt250 g
-
vanilla sugar (see Tips)5 g
-
caster sugar120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
17.1 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
499.1 kJ /
119.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
26.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb, orange and almond Cake
1hod. 30min.
Edna's Lemon Curd Teacake
40min.
Cauliflower Mash
Žádné hodnocení
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45min.
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min.
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min.
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1hod. 30min.
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10min.
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1hod. 15min.
Mango pudding (Brendan Pang)
2hod. 15min.
Shredded Lamb ragù
1hod. 25min.
Persian honeycomb bark
1hod. 30min.