Urządzenia i Akcesoria
Soula's Spanakopita
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
25 portions
Składniki
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
290.2 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
965.6 kJ /
230.8 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
28.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frangipane and apricot muffins
35 min
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1 godz. 30 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Family beans
25 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Ribollita
50 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24 godz. 25 min
Greek pita breads
1 godz. 15 min