Breakfast burritos

4.4 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • potatoes cut into cubes (1 cm)
    350 g
  • ground black pepper plus extra to season
    ¼ tsp
  • sea salt plus extra to season
    ¼ tsp
  • chorizo casing removed, cut into pieces (1 cm)
    100 - 120 g
  • brown onions peeled, cut into wedges (1 cm)
    300 g
  • paprika
    2 tsp
  • chopped tomatoes (400 g)
    1 can
  • hot water
    125 g
  • eggs beaten
    6
  • flour tortillas jumbo
    6
  • cannellini beans drained
    1 can
  • cheddar cheese
    6 slices
  • rocket leaves or baby spinach leaves
    60 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 950.1 mg
Białko 31 g
Kalorie 2501.1 kJ / 597.8 kcal
Tłuszcz 26.5 g
Błonnik 8.1 g
Tłuszcz nasycony 10.7 g
Węglowodany 59.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...