Urządzenia i Akcesoria
Breakfast burritos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut into cubes (1 cm)350 g
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
sea salt plus extra to season¼ tsp
-
chorizo casing removed, cut into pieces (1 cm)100 - 120 g
-
brown onions peeled, cut into wedges (1 cm)300 g
-
paprika2 tsp
-
chopped tomatoes (400 g)1 can
-
hot water125 g
-
eggs beaten6
-
flour tortillas jumbo6
-
cannellini beans drained1 can
-
cheddar cheese6 slices
-
rocket leaves or baby spinach leaves60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
950.1 mg
Białko
31 g
Kalorie
2501.1 kJ /
597.8 kcal
Tłuszcz
26.5 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
59.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Udon with chicken and mushrooms
50 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Fresh Orange Juice
5 min
All in one bowl bolognese
40 min
Sunday lamb roast
Brak ocen
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Macaroni carbonara
30 min
Quick strawberry dessert
5 min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 min
Chilli and cheese nachos
35 min