Urządzenia i Akcesoria
Deser z gotowanych jabłek z orzechami i miodem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 porcje
Składniki
-
2 jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki (ok. 500 g)
-
½ łyżeczki cynamonu, mielonego
-
300 g jogurtu naturalnego
-
20 g miodu
-
2 łyżki orzechów, mieszanych posiekanych, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
98.1 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1129.5 kJ /
270 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
42.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Serniczek na zimno z truskawkami
2 godz. 15 min
Sałatka z jajkiem, ziemniakami i groszkiem
40 min
Sałatka z kurczakiem i ziemniakami
30 min
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM5)
15 min
Koktajl bananowo-ananasowy à la Piña Colada
5 min
Kakaowa gryczanka z truskawkami i słonecznikiem
25 min
Kakaowy koktajl z bananem i melonem
5 min
Śniadaniowy koktajl kawowy
10 min
Mango smoothie bowl
5 min
Kisiel jabłkowy
10 min
Bananowo-truskawkowa owsianka z migdałami
15 min
Pudding chia z bananem i granatem
3 godz. 10 min