Bocconcini di tacchino alle verdure

Bocconcini di tacchino alle verdure

4.3 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di asparagi puliti e a pezzi
  • 30 g di cipolla a pezzi
  • 40 g di patata pelata e a pezzi
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale o di pollo
  • 60 g di vino bianco
  • 1 pizzico di sale
  • 600 g di bocconcini di tacchino, senza pelle e disossato (circa 2 cm)
  • 20 g di farina tipo 00 + q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 114.7 mg
Białko 29.9 g
Kalorie 1062 kJ / 254 kcal
Tłuszcz 10.8 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...