
Urządzenia i Akcesoria
Frittatine di piselli con Feta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
8 pezzi
Składniki
-
di acqua300 g
-
di piselli verdi, freschi o surgelati150 g
-
di cipollotto verde a pezzi50 g
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate3 rametti
-
uovo1
-
di farina tipo 0060 g
-
di Feta (formaggio greco)30 g
-
di latte30 g
-
di bicarbonato di sodio1 pizzico
-
di olio extravergine di oliva1 cucchiaio
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
80.9 kcal /
338.6 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
9.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
59.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy