Pasta in brodo

Pasta in brodo

4.6 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

  • 40 g di cipolle tagliate a metà
  • 2 spicchi di aglio
  • 40 g di olio di oliva
  • 100 g di pasta sottile, secca, tipo fidelini
  • 250 g di pomodori a pezzi
    250 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 50 g di concentrato di pomodoro
  • 2 cucchiaini colmi di dado per brodo di carne o vegetale
    2 cubetti di dado per brodo, di carne o vegetale, (per 0,5 l ciascuno)
  • ½ - 1 cucchiaino di cumino in polvere (opcjonalnie) + q.b.
  • 800 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 3 g
Kalorie 568 kJ / 136 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...