Courge butternut gratinée farcie au poulet
TM6 TM5

Courge butternut gratinée farcie au poulet

3.3 (10 ocen)

Składniki

  • 120 g de riz rouge
  • 1 courge butternut
  • 150 g d'emmental, en morceaux
  • ½ cube de bouillon
  • 270 g d'eau
  • 2 échalotes
  • 100 g d'épinards frais, et 4 poignées pour servir
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe rase de mélange d'épices
  • 160 g de poulet, en petits dés

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2013.8 kJ / 481.3 kcal
Białko
22.3 g
Węglowodany
46.7 g
Tłuszcz
23.6 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Błonnik
4.3 g
Sód
86.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy