
Urządzenia i Akcesoria
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
de persil frais4 brins
-
de carotte coupée en morceaux70 g
-
de lentilles vertes du Puy, sèches300 g
-
d'eau950 g
-
pavés de saumon frais4
-
de sel4 pincées
-
de poivre moulu4 pincées
-
de beurre coupé en morceaux70 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.50 g
-
de bleu d'Auvergne en morceaux150 g
-
de bouillon de volaille½ cube
-
d'échalotes50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
748.8 kcal /
3131.8 kJ
Białko
51.3 g
Tłuszcz
41.5 g
Węglowodany
35.5 g
Błonnik
14.5 g
Tłuszcz nasycony
15.8 g
Sód
940 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°40
44 Przepisy
Francja
Francja