Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu

Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu

4.1 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de persil frais
    4 brins
  • de carotte coupée en morceaux
    70 g
  • de lentilles vertes du Puy, sèches
    300 g
  • d'eau
    950 g
  • pavés de saumon frais
    4
  • de sel
    4 pincées
  • de poivre moulu
    4 pincées
  • de beurre coupé en morceaux
    70 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    50 g
  • de bleu d'Auvergne en morceaux
    150 g
  • de bouillon de volaille
    ½ cube
  • d'échalotes
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 748.8 kcal / 3131.8 kJ
Białko 51.3 g
Tłuszcz 41.5 g
Węglowodany 35.5 g
Błonnik 14.5 g
Tłuszcz nasycony 15.8 g
Sód 940 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...