
Urządzenia i Akcesoria
Soufflé aux carottes, cheddar et noisette
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
d'eau600 g
-
de carottes en petits morceaux300 g
-
de beurre et un peu pour les ramequins30 g
-
de lait250 g
-
de farine de blé40 g
-
de sel½ c. à café
-
de poivre moulu2 pincées
-
de noix de muscade fraîchement râpée2 pincées
-
jaunes d'œufs3
-
de cheddar râpé100 g
-
de poudre de noisette2 c. à soupe
-
blancs d'œufs2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
302 kcal /
1263.5 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
19.7 g
Węglowodany
18.9 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
569.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour de la carotte
10 Przepisów
Francja
Francja