
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 400 g de chou-fleur en fleurettes
- 50 g de beurre en morceaux
- 2 œufs
- 100 g de mascarpone
- 5 brins de thym frais effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- 6 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 150 g de feta émiettée
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 454 kcal / 1983 kJ
- Białko
- 14 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Węglowodany
- 24 g