Tarte filo au chou-fleur et au mascarpone

Tarte filo au chou-fleur et au mascarpone

4.4 97 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 parts

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de chou-fleur en fleurettes
    400 g
  • de beurre en morceaux
    50 g
  • œufs
    2
  • de mascarpone
    100 g
  • de thym frais effeuillés
    5 brins
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de pâte filo (ou phyllo)
    6 feuilles
  • de feta émiettée
    150 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 454 kcal / 1983 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...