Tarte filo au chou-fleur et au mascarpone
TM6 TM5 TM31

Tarte filo au chou-fleur et au mascarpone

4.5 (67 ocen)

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 400 g de chou-fleur, en fleurettes
  • 50 g de beurre, en morceaux
  • 2 œufs
  • 100 g de mascarpone
  • 5 brins de thym frais, effeuillés
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 6 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
  • 150 g de feta, émiettée

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1983 kJ / 454 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
34 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy