Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 400 g de chou-fleur, en fleurettes
- 50 g de beurre, en morceaux
- 2 œufs
- 100 g de mascarpone
- 5 brins de thym frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- 6 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 150 g de feta, émiettée
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1983 kJ / 454 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 34 g
Alternatywne przepisy
Gratin de champignons
30 min
Lasagne chèvre-courgette
1h
Feuilleté de poireau au camembert
55 min
Gratin de macaroni et fenouil
1h 5min
Quiche aux épinards et poivron rouge
1h
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Œufs mollets aux épinards gratinés à la crème de cheddar
55 min
Gratin de pâtes au brocoli, poire et bleu
1h
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h
Minigalettes aux champignons
1 godz. 45 min
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1h
Quiche oignon-fenouil
1 godz. 10 min