Baeckeoffe aux deux poissons

Baeckeoffe aux deux poissons

4.8 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    140 g
  • de carottes coupées en tronçons
    200 g
  • de blancs de poireau coupés en tronçons
    150 g
  • de beurre
    20 g
  • de pommes de terre
    1000 g
  • de cabillaud coupé en morceaux (3 cm)
    500 g
  • de saumon frais coupé en morceaux (3 cm)
    500 g
  • de sel
    4 pincées
  • de poivre blanc moulu
    4 pincées
  • de vin blanc
    250 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à soupe
  • d'eau
    20 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    300 g
  • de safran
    1 dose
  • de fumet de poisson
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 578.5 kcal / 2420 kJ
Białko 37.5 g
Tłuszcz 27.8 g
Węglowodany 34.8 g
Błonnik 15.7 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 1.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...