Homard rôti et sauce au cidre

Homard rôti et sauce au cidre

4.9 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • gousse d'ail
    1
  • oignon coupé en deux
    1
  • de beurre demi-sel dont 70 g en morceaux
    120 g
  • le jus d'un citron jaune
  • de persil frais, équeutés
    5 brins
  • homards
    2
  • jaunes d'œufs
    3
  • de cidre brut
    70 g
  • de vinaigre de cidre
    10 g
  • poivre blanc à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 437.7 kcal / 1831.4 kJ
Białko 15.5 g
Tłuszcz 37.9 g
Węglowodany 10.4 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 23 g
Sód 444.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...