Dos de bar sur lit de poireaux et champignons

Dos de bar sur lit de poireaux et champignons

3.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • de sel
    10 pincées
  • de poivre moulu
    10 pincées
  • de bar
    6 filets
  • de champignons de Paris frais
    600 g
  • de poireaux coupés en tronçons
    500 g
  • d'échalotes
    50 g
  • d'eau
    100 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • de farine de blé
    30 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • de fumet de poisson
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 351.8 kcal / 1472.1 kJ
Białko 29.6 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 21.9 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 8.4 g
Sód 378.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...