
Urządzenia i Akcesoria
Crumble de pommes et St Jacques snackées
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
de parmesan en morceaux50 g
-
de farine100 g
-
de beurre doux coupé en morceaux100 g
-
d'eau600 g
-
de pommes épluchées et coupées en quatre400 g
-
de beurre demi-sel15 g
-
noix de saint-jacques12
-
de cognac20 g
-
d'oignon50 g
-
d'huile neutre20 g
-
de curry en poudre2 c. à café
-
de vin blanc100 g
-
de sel2 pincées
-
de poivre blanc moulu1 pincée
-
de farine1 c. à café
-
de crème fraîche100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
574.4 kcal /
2403.2 kJ
Białko
8.6 g
Tłuszcz
41.5 g
Węglowodany
37.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
23 g
Sód
292 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mets et vins
20 Przepisów
Francja
Francja