Cabillaud aux patates douces et à la courgette, sauce à l'orange

Cabillaud aux patates douces et à la courgette, sauce à l'orange

4.6 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • orange non traitée, zeste et jus
    1
  • d'échalotes
    100 g
  • de vinaigre de riz
    20 g
  • d'eau
    100 g
  • clou de girofle
    1
  • de cumin en poudre
    1 c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincée
  • de patates douces coupées en cubes (2-3 cm)
    450 g
  • de courgettes coupées en cubes (2-3 cm)
    450 g
  • de dos de cabillaud coupé en 8 pavés de même taille
    700 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    10 g
  • de beurre coupé en morceaux
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 490 kcal / 2050 kJ
Białko 36.3 g
Tłuszcz 23.5 g
Węglowodany 33.5 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...