Chapon rôti aux, châtaignes, carottes, pommes de terre et blettes

Chapon rôti aux, châtaignes, carottes, pommes de terre et blettes

5.0 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 godz.
6 portions

Składniki

  • chapon (environ 3 kg), abats retirés
    1
  • d'eau
    1600 g
  • cube de bouillon de poule émietté
    1
  • gousses d'ail non pelées
    7
  • de thym frais
    1 bouquet
  • oignon coupé en deux
    1
  • châtaignes cuites et pelées
    18
  • feuilles de laurier déshydratées
    2
  • de beurre demi-sel mou
    80 g
  • de sel
    3 c. à café
  • de poivre moulu
    3 c. à café
  • de blettes
    600 g
  • de gros sel
    1 pincée
  • de carottes
    400 g
  • de pommes de terre
    400 g
  • oignon coupé en quartiers
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 945.1 kcal / 3954.3 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 84.1 g
Węglowodany 19.1 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 28.1 g
Sód 1112 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...