Travers de porc sauce barbecue

Travers de porc sauce barbecue

5.0 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 portions

Składniki

La sauce barbecue
  • gousses d'ail
    3
  • d'huile de colza
    20 g
  • de concassé de tomates
    250 g
  • d'eau
    120 g
  • de vinaigre de vin blanc
    90 g
  • de cassonade
    70 g
  • de moutarde
    70 g
  • de sauce Worcestershire
    30 g
  • de piment en poudre
    1 - 1 ½ c. à café
  • de paprika en poudre
    2 c. à soupe
  • de poivre moulu
    ¼ c. à café
  • de sel
    1 c. à café
Les travers de porc
  • de travers de porc coupés en morceaux (3 x 10 cm) (voir "Conseil(s)")
    700 g
  • de gingembre frais coupé en tranches de 2 mm
    15 g
  • d'eau
    400 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux (3 cm)
    600 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • huile de colza pour la cuisson

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 991 kcal / 4148 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 76 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 20 g
Sód 1591 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...