Travers de porc sauce barbecue

Travers de porc sauce barbecue

4.8 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 portions

Składniki

La sauce barbecue
  • 3 gousses d'ail
  • 20 g d'huile de colza
  • 250 g de concassé de tomates
  • 120 g d'eau
  • 90 g de vinaigre de vin blanc
  • 70 g de cassonade
  • 70 g de moutarde
  • 30 g de sauce Worcestershire
  • 1 - 1 ½ c. à café de piment en poudre
  • 2 c. à soupe de paprika en poudre
  • ¼ c. à café de poivre moulu
  • 1 c. à café de sel
Les travers de porc
  • 700 g de travers de porc coupés en morceaux (3 x 10 cm) (voir "Conseil(s)")
  • 15 g de gingembre frais coupé en tranches de 2 mm
  • 400 g d'eau
  • 600 g de pommes de terre coupées en morceaux (3 cm)
  • ½ c. à café de sel
  • huile de colza pour la cuisson

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1591 mg
Białko 42 g
Kalorie 4148 kJ / 991 kcal
Tłuszcz 76 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 20 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...