
Urządzenia i Akcesoria
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en deux60 g
-
de jambon de Parme coupé en morceaux80 g
-
d'huile d'olive20 g
-
de petits pois en conserve300 g
-
de sel2 pincées
-
de poivre noir moulu8 pincées
-
œufs6
-
d'eau500 g
-
baguette coupée en tranches1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
286.4 kcal /
1198.4 kJ
Białko
16.2 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
32.7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Sód
842.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vive Pâques !
16 Przepisów
Francja
Francja