Urządzenia i Akcesoria
Kakaowa jaglanka z bananem i migdałami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
200 g kaszy jaglanej
-
880 g napoju migdałowego, niesłodzonego (patrz wskazówka)
-
20 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
4 banany (ok. 480 g), pokrojone w plastry
-
4 łyżki migdałów, w słupkach (60 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
163.2 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1623.9 kJ /
388.1 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
70.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Malinowo-kakaowa gryczanka
35min
Jaglanka z bananami i orzechowym sosem
45min
Kakaowa gryczanka z truskawkami i słonecznikiem
25min
Owsianka z komosą ryżową
15min
Owsiane placki bananowo-migdałowe
20min
Czekoladowa owsianka z wiśniami
20min
Bananowo-truskawkowa owsianka z migdałami
15min
Budyń jaglany z borówkami i masłem orzechowym
40min
Kakaowa owsianka z nasionami chia i masłem orzechowym
20min
Cynamonowa owsianka z borówkami i kokosem
15min
Kokosowa jaglanka z malinami
30min
Czekoladowa owsianka z gruszką i masłem orzechowym
15min