
Urządzenia i Akcesoria
Jaglanka z bananami i orzechowym sosem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
orzechów nerkowca, prażonych, niesolonych60 g
Sos orzechowy
-
masła orzechowego80 g
-
syropu klonowego85 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego20 - 25 g
Jaglanka
-
kaszy jaglanej180 g
-
mleka1000 g
-
bananów pokrojonych w 3 mm plastry300 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego20 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
655.5 kcal /
2742.6 kJ
Białko
21.5 g
Tłuszcz
27.5 g
Węglowodany
86.6 g
Błonnik
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® SEZONOWO
9 Przepisów
Polska
Polska