Salmon with Vegetable Sauce

Salmon with Vegetable Sauce

4.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • fresh salmon fillet
    28 oz
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • ground black pepper plus ¼ tsp
    3 - 5 pinch
  • fresh parsley, leaves only
    ½ oz
  • leeks halved lengthways, sliced ( ¼ in.)
    6 oz
  • zucchini sliced (1½ in.)
    7 oz
  • water
    2 oz
  • green peas (fresh or frozen)
    5 oz
  • mascarpone
    6 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 2771.6 mg
Białko 51.7 g
Kalorie 2614.4 kJ / 624.9 kcal
Tłuszcz 40.7 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Węglowodany 14.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...