Salmon with Vegetable Sauce
TM6

Salmon with Vegetable Sauce

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 28 oz fresh salmon fillet
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • 3 - 5 pinch ground black pepper, plus ¼ tsp
  • ½ oz fresh parsley, leaves only
  • 6 oz leeks, halved lengthways, sliced ( ¼ in.)
  • 7 oz zucchini, sliced (1½ in.)
  • 2 oz water
  • 5 oz green peas (fresh or frozen)
  • 6 oz mascarpone

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2614.4 kJ / 624.9 kcal
Białko
51.7 g
Węglowodany
14.9 g
Tłuszcz
40.7 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Błonnik
3.3 g
Sód
2771.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy