Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Vegetable Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh salmon fillet28 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus ¼ tsp3 - 5 pinch
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
leeks halved lengthways, sliced ( ¼ in.)6 oz
-
zucchini sliced (1½ in.)7 oz
-
water2 oz
-
green peas (fresh or frozen)5 oz
-
mascarpone6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2771.6 mg
Białko
51.7 g
Kalorie
2614.4 kJ /
624.9 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
14.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Texas Caviar
15 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
One Pot Ravioli Soup
30 Min
Chicken Étouffée
1 Std. 25 Min
Chicken and Bulgur Soup
40 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Fish and Zucchini
35 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Chicken Mole Verde
1 Std. 5 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min