Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Vegetable Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh salmon fillet28 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus ¼ tsp3 - 5 pinch
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
leeks halved lengthways, sliced ( ¼ in.)6 oz
-
zucchini sliced (1½ in.)7 oz
-
water2 oz
-
green peas (fresh or frozen)5 oz
-
mascarpone6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2771.6 mg
Białko
51.7 g
Kalorie
2614.4 kJ /
624.9 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
14.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Cheesecakes in Jars
2 godz. 30 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2 godz.
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Pesto Pasta Salad
30 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min