Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)

Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)

5.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

Avocado Tuna Salad
  • English cucumber halved lengthways
    1
  • watercress
    2 oz
  • red onions fermented or pickled
    1 ½ oz
  • avocado diced, divided
    8 oz
  • tuna, packed in water drained (5 oz ea. can)
    2 cans
  • sunflower seeds
    2 tbsp
  • fresh basil leaves only
    3 sprigs
  • mint, fresh leaves only
    3 sprigs
    3 sprigs parsley, leaves only
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • white vinegar
    1 ½ oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • freshly ground black pepper to taste
    ⅛ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 338.9 kcal / 1418 kJ
Białko 23.3 g
Tłuszcz 24.4 g
Węglowodany 9.8 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Sód 421.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...