Urządzenia i Akcesoria
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Avocado Tuna Salad
-
English cucumber halved lengthways1
-
watercress2 oz
-
red onions fermented or pickled1 ½ oz
-
avocado diced, divided8 oz
-
tuna, packed in water drained (5 oz ea. can)2 cans
-
sunflower seeds2 tbsp
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
3 sprigs parsley, leaves onlymint, fresh leaves only3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 oz
-
white vinegar1 ½ oz
-
salt to taste¼ tsp
-
freshly ground black pepper to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
421.9 mg
Białko
23.3 g
Kalorie
1418 kJ /
338.9 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tex-Mex Bowl
50 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Rainbow Salad
30 min
Beef Stroganoff
40 min
Snapper with Spiced Oil
Brak ocen
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Chimichurri Roast Chicken
1 godz. 20 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.