Wersje kompatybilne
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Avocado Tuna Salad
- 1 English cucumber, halved lengthways
- 2 oz watercress
- 1 ½ oz red onions, fermented or pickled
- 8 oz avocado, diced, divided
- 2 cans tuna, packed in water, drained (5 oz ea. can)
- 2 tbsp sunflower seeds
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
-
3
sprigs mint, fresh, leaves only
lub 3 sprigs parsley, leaves only - 2 oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz white vinegar
- ¼ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp freshly ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 338.9 kcal
- Białko
- 23.3 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 24.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Sód
- 421.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Beef Stroganoff
40min
Tuscan White Bean Stew
1h
Shrimp Orzo with Peas
30min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Marry Me Chicken
40min