Spanish green lentil and chorizo soup
TM6 TM5 TM31

Spanish green lentil and chorizo soup

4.6 (68 ocen)

Składniki

Soup

  • 150 g dried green lentils
  • 600 g water, plus extra for soaking
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
  • ½ tsp ground smoked paprika
  • 30 g olive oil
  • 1 carrot, cut into pieces
  • 2 celery stalks, cut into pieces
  • 100 g pumpkin, cut into cubes (2-3 cm)
  • 1 dried bay leaf
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 2 chorizo sausage (approx. 250 g), cut into slices (1 cm)

Pancetta croutons

  • 4 slices bread, each slice cut into 3 strips
  • 12 slices pancetta

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1382.4 kJ / 329.1 kcal
Białko
21.2 g
Węglowodany
22.1 g
Tłuszcz
16.3 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Błonnik
6.9 g
Sód
2117.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy