Urządzenia i Akcesoria
Spanish green lentil and chorizo soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Soup
-
dried green lentils150 g
-
water plus extra for soaking600 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
ground smoked paprika½ tsp
-
olive oil30 g
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalks cut into pieces2
-
pumpkin cut into cubes (2-3 cm)100 g
-
dried bay leaf1
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
chorizo sausage (approx. 250 g), cut into slices (1 cm)2
Pancetta croutons
-
bread each slice cut into 3 strips4 slices
-
pancetta12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2117.1 mg
Białko
21.2 g
Kalorie
1382.4 kJ /
329.1 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Tuscan bean soup
30 min
Tuscan bean soup
40 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Seafood con arroz
45 min
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min